Meist

Palkama

Pühendatud F# programmeerija palkamine on lihtne sisse Eesti


Spetsiaalse F# programmeerija leidmine ja säilitamine võib olla mõne ettevõtte jaoks üsna keeruline. Mitte meie jaoks küll. Meie oskuste arendajatele sisse Eesti nõuetekohaseks kuvamiseks on meil ranget rentimisprotsessi. Lisaks meie teoreetilistele testidele peab andekus näitama praktilisi ja praktilisi oskusi F# arendustegevuseks.

F # on tugevalt trükitud, mitmeparadigmiline programmeerimiskeel, mis hõlmab funktsionaalseid, hädavajalikke ja objektorienteeritud programmeerimismeetodeid. F # kasutatakse sageli piiriülese platvormi ühise keele infrastruktuuri (CLI) keeles, kuid see võib luua ka JavaScripti ja graafikakeskuse (GPU) koodi. F # on ML keelepere liige ja pärineb programmeerimiskeelt OCaml tuumikuna .NET Framework rakendamisest, seda on mõjutanud ka C #, Python, Haskell, Scala ja Erlang.

Suur nõudlus F# programmeerijate järele

Faktid on selged. Nõudlus kõrgtehnoloogiliste talentide järele F# arendamisel on pakkumistest kõrgem. See loob tohutu puuduse turul. Meie missioon on lihtne: hunt, palgata, säilitada parim F# programmeerijad sisse Eesti. See võimaldab meie klientidel jääda alati kõvera ees.

Ida-Euroopa südames

Team Extension asub Bukarestis, Rumeenias. Käivituskeskustesse on Bucharestil palju eeliseid, sealhulgas kiirelt ühendatud kiudoptilisi Interneti-ühendusi (Bloomberg.com oli Rumeenia viiendal kohal maailmas internetiühenduse kiiruse järgi), madalad tegevuskulud ja üldkulud; pluss palju kodus kasvatatud tehnilist talenti. Võttes arvesse nõutavat ettevõtluskultuuri, kus on iseseisev ja paindlikkus, mis on tekitanud ettevõtlussektori tugevdamise, on hulgaliselt tehnilisi oskusi ja ressursse, kes räägivad inglise keelt.

Meie töötajad on asjad

Meie meeskonna pikendamisel usume, et meie äri edukus sõltub suuresti meie töötajate õnne sõltumata sellest, mida me ehitame, leiame või müüme. Me paneme täieliku usalduse meie tehnilistesse talentidesse ja nende kasvust meie organisatsioonis; lihtsalt sellepärast, et me ei saa edasi liikuda ja kasvada ilma meie meeskondadeta.

See on tõeline erinevus meie arvamuse võitmise ja kaotamise vahel.

Laenutage spetsiaalse F# arendaja